Despre noi

Nouă, celor din redacție, ne place să credem că suntem o mână de oameni tineri cu viziune diferită față de românul tipic, trist, ce în vorbele mareului înțelept Mircea Badea, imită o brânză, deci stă și pute. Noi vrem schimbări într-o societate aflată în comă și încercam să vă motivăm să vă aliați cauzelor noastre. Dacă va fi nevoie, vom veni din ușă în ușă să vă scuturăm, țipându-vă în ureche: TREZIREA! Suntem mai buni de
atât! Putem face lucruri mărețe!
Cele de mai sus pot suna a Revoluție. Problema este că românii au tot aruncat acest cuvânt în contexte lipsite de orice urmă de patriotism și aproape că și-a pierdut înțelesul și puterea, deci preferăm să evităm cuvântul. Ce nu se conștientizează, însă, este ca revoluția nu a adus întotdeauna neapărat ceva bun ci doar schimbări importante, exemplul cel mai bun este țara ta natală. Uite ce s-a întâmplat după ‘89. Noi, cei tineri ne-am trezit într-o lume ce la prima vedere poate părea ok, dar din momentul în care vezi ce au alții din străinătate începi să te întrebi: Dar la noi nu se poate?
Așa că, dragi cititori, vă invit într-o lume mai bună, pe care însă va trebui să o clădim înainte de fiecare pas. Va trebui să ne-o construim prin bun simț, responsabilitate și solidaritate. Imagine & Brand va iniția în fiecare lună cel puțin o campanie umanitară și vă invităm să vă mobilizați si sa ne ajutați în ajutarea celor mai nevoiași dintre noi. Doar așa învățam să iubim cu adevărat oamenii și doar așa putem iniția săvârșirea primului pas.
Noi nu mai vrem doar revoluție!
Noi vrem și evoluție.

Un comentariu

  1. Pingback: Proiectul “Te iubeste mama” sustinut de revista “Imagine&Brand” « "Te iubeste mama" ("La mamma ti vuole bene")

Lasă un comentariu