Rebound sex, sau pe românește, relația de tip pernă!

Rebound = a reveni la poziția sau forma inițială, a avea un recul –  asta ar fi explicația din dicționar. Iar rebound sex/relationship, dacă dăm o definiție printr-un silogism, înseamnă că te folosești de sexul sau de relația cu o persoană, pentru a-ți reveni după alta. Câți dintre noi nu am fost puși în situația asta? Sau mai bine spus, am făcut parte din ambele tabere: din tabăra celor care am ajutat la revenirea persoanei de lângă noi, dar și în tabăra celor care s-au ajutat de alții pentru a se șterge de praful cu miros de „EX”. Relațiile sunt complicate, oamenii sunt complicați, dar pur și simplu majoritatea dintre noi, adorăm să încurcăm și mai tare ițele propriei noastre vieți; iar după părerea mea sexul complică mereu lucrurile. Și cum suntem diferiți, slavă cerului că suntem, reacționăm în moduri diferite, unii se îngroapă în muncă, alții își dezvoltă noi pasiuni, alții se apucă de sporturi exteme și unii își schimbă și orientarea sexuală după o relație atât de nereușită!

Se presupune că după o relație, indiferent cât de lungă sau scurtă ar fi fost ea, ar trebui să ne luăm un moment de respiro și să analizăm cum și de ce s-a provocat ruptura. Nu spun că sexul după o despărțire nu ar ajuta să îți uiți fostul/fosta, uneori chiar asta ne face să trecem mai departe (mai ușor) și în unele excepții, chiar te face să te întorci rupând pământul la ceea ce ai lăsat în urmă. Și tocmai pentru riscul acestei ultime opțiuni, nu e prea sănătos pentru sufletul tău, că pentru corp știm cu toții că asta e recomandarea medicului 🙂 Partea bună într-un rebound sex este că, te poate face să te simți încrezătoare, sexy și stăpână pe situație. Unde mai pui că ai și parte de un binemeritat pachet cu distracție, discuții interesante și atașament nul, toate astea sporindu-ți blocarea sentimentelor negative în legătură cu o posibilă nouă relație.

Cât despre rebound relationships, lucrurile devin mai complicate, că vorba aia, ne place, place, place drama. Acel ea sau el interesant și total opus de factorul EX e fascinant la început, mai ales că  îți poate luă gândul de la suferință sau dor, iar când noua cucerire are însușiri complet diferite de ceea ce ai avut până atunci, asta s-ar numi polaritate amoroasă. Ca să va dau un exemplu scurt de un simptom: te-ai despărțit de un bad boy tatuat și cu o atitudine rebelă și ajungi imediat în brațele unui tipic ” the good guy”, atent și dulce, sperând că această diferență va face ca toate probleme de cuplu din trecut și viitor să dispară. Indiferent ca alegi, sex fara nicio semnificație sau să îți revii dintr-o relație prin alta, singura condiție este că trebuie să știi, cât de cât, ce îți dorești.Oamenii nu sunt jucăriile noastre, chiar dacă se presupune că lumea întreagă  este un teren ( minat ) de joacă. Nimeni nu merită să-și creeze iluzii care ulterior vor fi spulberate. Linia dintre dorința de a trece peste și faptul că voluntar sau involuntar te folosești de cineva, este foarte fină și de preferat ar fi să știm să facem diferența.

Reclame

Despre Sorina Micu

"About me" - cred că este topicul cel mai greu de abordat pentru mine! Ar fi prea multe de spus și prea puține în același timp! Cel mai important pentru voi, dragii mei care dați click în dreptul numelui meu, e faptul că vreau să fac parte din viața voastră zilnică prin articolele mele... Să vă fac să zâmbiți, să contemplați, să vă trag un semnal de alarmă, sau să facem haz de necazul nostru! Eu împreună cu minunata echipă din care fac parte, Imagine & Brand, vom încerca să fim suplimentul de presă de calitate de care aveți nevoie. Pupici! :)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: