Se anunță o vară incendiară: Lady Gaga vine în România!

Nu mă dau în vânt după Lady Gaga dar având în vedere că artista înregistrează aproape 50 de milioane de fani pe Facebook m-am gândit că vor fi destui montruleți (căci așa își alintă fanii) care vor sări în sus de bucurie când vor afla că idolul lor vine în România să le cânte și să îi încânte. Și nu mai aveți mult de așteptat pentru că pe 16 august, pe Arena Națională din București, Lady Gaga va susține primul concert pentru fanii români.

Show-ul de la Bucureşti face parte din turneul mondial The Born This Way Ball, iar primul concert va avea loc pe 27 aprilie, în Coreea de Sud. Turneul va include și 21 de oraşe europene și va debuta cu Sofia, pe 14 august, iar pe 15 august diva va sosi în capitala țării noastre. Cum turneul se anunţă a fi una dintre cele mai spectaculoase serii de concerte din istoria muzicii, Lady Gaga va veni însoțită de o armată de oameni, dansatori, instrumentiști și chiar de propriul bucătar. În cel de-al treilea turneu din cariera sa, Gaga va interpreta atât piese de pe cel mai recent album al său, Born This Way, dar și hituri de pe celelalte două materiale discografice ale sale, precum Bad Romance, Poker Face, Paparazzi sau Telephone.

Lady Gaga se poate lăuda cu faptul că a trecut în decursul unui singur an (2008) de la statutul de cântăreață necunoscută la cel de superstar internațional. Chiar dacă este unul dintre cei mai controversați artiști ai momentului, acest lucru nu pare să-i afecteze cariera. La patru ani de la debutul pe piața muzicală artista are o discografie cu adevărat impresionantă: a câștigat până acum 5 premii Grammy, numeroase premii MTV, numai primele două albume au avut vânzari de peste 15 milioane de exemplare, iar single-urile lansate au fost vândute în peste 65 de milioane de copii. În 2011 revista Forbes o desemna pe Lady Gaga drept cea mai puternică femeie din lume, iar Time Magazine a inclus-o pe lista celor mai influenţi oameni ai momentului.

Dar asta nu e tot! Lady Gaga este cel mai căutat artist în mediul virtual, reușind să adune până în prezent peste 2,2 miliarde de vizualizări pe YouTube, fiind prima artistă din istoria muzicii și totodată singura care a adunat atâtea vizualizări. Nu cred că există colțișor al planetei în care cântăreața să nu aibă admiratori, căci numai aproape 50 de milioane de fani îi are Facebook, cum am precizat și la începutul articolului, iar 22 de milioane o urmăresc pe Twitter.

Anunțuri

Despre Lili Nistor

Mă numesc Lili, am 20 de ani și sunt în zodia Taur...Glumesc! Pot spune despre mine că sunt o fire optimistă, veselă și deschisă, căreia îi plac lucrurile simple și bine făcute. În ceea ce privește munca mea la Imagine&Brand voi încerca să fiu imparțială, exceptând articolele în care îmi voi exprima opinia, critică uneori, despre o situație sau un eveniment. Îmi plac oamenii care au ceva de spus, deci părerile sau sugestiile voastre sunt oricând binevenite. :*

Un comentariu

  1. Puteau să aducă și ei pe altcineva .. Rihanna , Beyonce , J.Lo , sunt artiste pe val , dar tocmai pe Gaga au ales-o .. well , se pare că acest concert nu e de mine 😀

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: