Un puști din Galați căpitan la Real Madrid

Au trecut ceva ani de când fotbalul românesc nu s-a mai mândrit cu un nume mare, mai exact de când s-au retras toți marii jucători ai generației de aur, Hagi, Popescu, Petrescu, căci despre superstarurile Mutu și Chivu tot ce putem spune este că s-au stins la fel de repede cum s-a aprins. Dar se pare că avem din nou o speranță și aceasta se găsește în persoana lui Nicuşor Alexandru Craiu, un puști din Galați care face senzație la echipa de juniori a Real Madridului.

Chiar dacă e foarte tânăr, Nicușor este unul dintre tinerii de mare perspectivă ai țării, este talentat și la doar 13 ani a reușit să devină căpitanul tinerilor galactici. La echipă poartă tricoul cu numărul 10, același număr purtat de Hagi acum 20 de ani, iar golurile sunt specialitatea lui. Cei de la Real l-au remarcat pe puștiul din Galați încă din 2009 când juca pentru o echipă din liga a doua spaniolă, Royal Vallecano, unde a fost gholgheterul acesteia, marcând 22 de goluri, dintre care aproape jumătate au fost înscrise din lovitură de cap, iar din vara lui 2010 s-a transferat la echipa de juniori a Realului. Nicușor spune despre el că este un luptător, că lovește bine cu capul şi este rapid. Puștiul este modest, pentru că pe site-ul oficial al madrilenilor este caracterizat astfel: Iese în evidenţă prin forţa sa. Este puternic, dar totodată tehnic, calităţi la care se adaugă prezenţa sa în atac. În ciuda faptului că joacă pe post de mijlocaş, ajută mult la sarcinile defensive, cât şi la cele ofensive. Datorită puterii sale fizice, ajunge des în careul advers şi reuşeşte să transforme multe din ocaziile avute, deoarece posedă un şut foarte bun. Chiar dacă fotbalul e viața lui, Nicușor nu își neglijează educația, fiind un elev studios, ce are rezultate bune la învătătură.

Cu toate că drumul lui Nicușor spre succes abia acum începe, băiatul are deja în palmares patru trofee personale în turnee și două titluri de campion cu echipa și se poate lăuda că l-a cunoscut personal pe brazilianul Kaka, cu care a apărut împreună într-un spot publicitar.

Deși Spania este țara în care trăiește și în care s-a făcut remarcat în fotbal, tânărul galactic își dorește să joace într-o zi pentru naționala României, după cum a declarat pe site-ul Federației Române de Fotbal: vreau sa evoluez pentru naționala României și, dacă voi fi convocat, voi da totul pentru țara mea pentru că, până la urmă, sunt român!

Anunțuri

Despre Lili Nistor

Mă numesc Lili, am 20 de ani și sunt în zodia Taur...Glumesc! Pot spune despre mine că sunt o fire optimistă, veselă și deschisă, căreia îi plac lucrurile simple și bine făcute. În ceea ce privește munca mea la Imagine&Brand voi încerca să fiu imparțială, exceptând articolele în care îmi voi exprima opinia, critică uneori, despre o situație sau un eveniment. Îmi plac oamenii care au ceva de spus, deci părerile sau sugestiile voastre sunt oricând binevenite. :*

Un comentariu

  1. DistrugatorulDeVise

    E tânăr şi încă are multe de dat şi de învăţat dar poate poate el e noul Hagi.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: