Eminescu versus Zidane

Mereu stau și pierd timpul meditez la anumite lucruri ce în viața reală ar părea deplasate foarte tari. De exemplu: Cine ar câștiga în lupta dintre un Mihai Eminescu în armură de cavaler teuton, călăre pe un inorog ce are legate de aripi rachete și de fund primul motor cu reacție al lui Coandă ȘI un Zinedine Zidane ce are în vârful capului un tun de tanc, în loc de picioare – șenile, iar ca animal de companie să aibă un velociraptor? Cel mai probabil ar câștiga Zidane pentru că inorogii nu există și mai mult, sunt cam roz. Eminescu ar mai pierde din cauză că ar fi zombie. A murit de mult, ce să-i faci. Ca zombie nu ai mare agilitate și nici integritate corporală prea strălucită și ar cădea armura de pe el. Ca să nu mai spun că principalul talent al lui Eminescu constă în scrierea poeziilor iar singura metodă prin care un Zidane ar fi afectat ar fi dacă un Eminescu i-ar recita ceva de soră-sa. După care acel poet zombie ar fi răvășit de un velociraptor înfometat ce nu l-ar mânca pentru că e zombie și pute.

Deci Zidane câștigă. Aștept propuneri pentru duelări viitoare. Scrieți în comentarii propunerile voastre și puteți câștiga un premiu de la sponsorii noștri.

Reclame

Despre Andrei Roman

Pot spune despre mine, cu maximă modestie și aroganță că sunt un tânăr obișnuit cu o inteligență neobișnuită, un aspect ciudat, o credință incatalogabilă, o ambiție nemărginită, o inimă enormă, un suflet pașnic, o filozofie echilibrată și echidistantă față de toate și toți. Cunosc multe dar incomparabil de puține comparativ cu ceea ce mi-aș dori să știu, infinit mai multe. Prețuiesc înțelepciunea, dreptatea, obiectivitatea față de adevărul acceptat de societate și subiectivitatea susținută până-n pânzele albe cu argumente valide, alese cu inteligență. Doresc iluminarea spirituală și, în același timp, raționament înpământat. Doresc și ofer iubirea semenilor, respectul, onoarea și prețuirea adevăratelor valori.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: