Dan Diaconescu o comite din nou!

Știu! O să credeți că am făcut un cult pentru Dan Diaconescu. Iar într-o oarecare măsură tind să vă dau dreptate. Ca să fiu complet sinceră și cu mine și cu voi, mă încearcă un sentiment de mizericordie când vorbesc despre acest om pentru că pe lângă ziarist, patron de televiziune, prezentator și poltician, Dan Diaconescu este mai întâi de toate OM. Cum spuneam, mi se face milă de omul Dan Diaconescu când văd câte eforturi și sacrificii face pentru întreaga Românie și ceilalți nu știu să aprecieze. Și nu mă refer la oamenii simpli din popor care vor merge cu el până la capătul lumii și înapoi, ci la membrii Consiliului Național al Audiovizualului care n-au dat dovadă de înțelegere și i-au închis, pentru a doua oară, Mult Preaiubitul post al poporului – OTV.

Ca să vă reîmprospătez memoria, în urmă cu două săpămâni CNA înjumătațise licența postului de televiziune OTV pentru că difuza continuu publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, astfel că postul mai putea emite până pe 28 septembrie. Un fleac… l-au ciuruit! Senzaționescu nu s-a lăsat intimidat de hotărâre și a continuat să le prezinte românilor motivele pentru care ar trebuie să fie votat președinte al României. Păi ori la bal ori la spital! Numai că și membrii CNA au continuat să monitorizeze activitatea domniei sale în cadrul Zero TV. Astfel membrii Consiliului au urmărit mai multe emisiuni difuzate pe OTV în perioada 29 martie – 8 aprilie, emisiuni în care s-au transmis, sub diverse forme, mesaje de publicitate politică pentru viitorul preşedinte al României Dan Diaconescu, dar şi la adresa partidului politic pe care acesta îl conduce – Partidul Poporului. Prin urmare, Consiliul a înjumătăţit din nou licenţa OTV, pentru că televiziunea a continuat propaganda politică în afara perioadei de campanie electorală, astfel că postul mai poate emite doar până la 4 iulie. De data aceasta, sancținea aplicată de CNA postului de televiziune OTV chiar este cea mai drastică din istorie.

Domnu’ Dan vă cred că sunteți nerăbdător să deveniți viitorul președinte al României. Știu, și eu m-am saturat de situația din România, cu toții vrem alt guvern, alt președinte, alte reforme, ca să trăim și noi bine, dar chiar n-ați mai putut îndura încă o lună? Și chiar ieri spuneam că luna viitoare începe oficial campania electorală în audiovizual. Mai lipsea puțin și erați liber să spuneți câtă-n lună și-n stele, fără să afecteze în vreun fel postul de televiziunie. Și cum v-a lovit CNA-ul, tocmai acum, în preajma Sărbătorilor Pascale!

Fac din nou apel către popor: oamnei buni nu mai ieșiți în stradă! Păstrați-vă ouăle că acușica trebuie să le vopsiți!

Anunțuri

Despre Lili Nistor

Mă numesc Lili, am 20 de ani și sunt în zodia Taur...Glumesc! Pot spune despre mine că sunt o fire optimistă, veselă și deschisă, căreia îi plac lucrurile simple și bine făcute. În ceea ce privește munca mea la Imagine&Brand voi încerca să fiu imparțială, exceptând articolele în care îmi voi exprima opinia, critică uneori, despre o situație sau un eveniment. Îmi plac oamenii care au ceva de spus, deci părerile sau sugestiile voastre sunt oricând binevenite. :*

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: