CNA a decis: liber la pălăvrăgeală!

Pentru cei care sunt mult prea preocupați cu problemele de serviciu sau cu cele personale și nu au timp ori pur și simplu s-au săturat de politica românească, țin totuși să le reamintesc că mai sunt două luni și va trebuie să ne prezentăm la vot. Mai exact, pe 10 iunie cetățenii fiecărui județ din România își vor exprima liber dorința de a-și alege primarul.

Cum alegerile bat la ușă, în scurt timp vom intra din nou în contact cu toate elementele specifice unei campanii electorale: postere, bannere, afișe, calendare, pixuri, caiete, agende, găleți, găletușe, pungi, pungulițe, etc. Toate stau frumos la locul lor și așteaptă să intre în atenția domniilor voastre. Dar nu credeți că lipsește ceva din această enumerație? Candidații… corect! Ca să știe și cetățenii turmentați cu cine votează. Ei bine dragii mei fiți siguri că ai noștri candidați, Cațavencu, Farfuridi, Brânzovenesu, Dandanache în variantă 2012, deja își ascut limba pentru a ne da pe spate cu discursurile lor naționaliste, cu care vor smulge șiroaie de lacrimi și ropote de aplauze.

Mai aveți puțintică răbdare și o să-i revedeți pe politicieni cum își vor face apariția la televizor ca să ne vorbească tuturor românilor, iar asta o vor face GRATIS! Da, da ați citit bine! Mediafax anunță că potrivit unui proiect de decizie a CNA campania electorală în audiovizual se va desfăşura între 11 mai şi 9 iunie, iar candidaţii la alegerile locale se vor putea exprima gratuit în emisiunile informative, electorale şi de dezbatere electorală difuzate de televiziuni şi radiouri, cu excepţia unor tipuri de emisiuni electorale care nu mai sunt permise cu 48 de ore înaintea zilei votării. Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a precizat că pe durata campaniei, candidaţii nu pot apărea decât în emisiuni informative, electorale sau de dezbatere electorală, și că în audiovizual trebuie să respecte principiile de echilibru, echidistanţă şi imparţialitate. Așadar în perioada 11 mai-9 iunie, de luni până vineri inclusiv, candidații la primării vor veni la televizor sau la radio ca să ne promită și să ne tot promită.

Stimați candidați, acum că vă aflați pe ultima sută de metri, faceți toate ajustările necesare, modificați tot ce e de modificat, că dacă tot veți pălăvrăgi pe gratis, cu atât mai mult să o faceți și perfect.

Anunțuri

Despre Lili Nistor

Mă numesc Lili, am 20 de ani și sunt în zodia Taur...Glumesc! Pot spune despre mine că sunt o fire optimistă, veselă și deschisă, căreia îi plac lucrurile simple și bine făcute. În ceea ce privește munca mea la Imagine&Brand voi încerca să fiu imparțială, exceptând articolele în care îmi voi exprima opinia, critică uneori, despre o situație sau un eveniment. Îmi plac oamenii care au ceva de spus, deci părerile sau sugestiile voastre sunt oricând binevenite. :*

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: