Campania umanitară „Dăruiește un zâmbet copiilor speciali”

Am fost astăzi să susținem Campania Umanitară desfășurată de Președintele Asociației pentru Galați, Sorin Lăcătușu împreună cu șeful clinicii de anestezie și terapie intensivă de la Spitalul de Urgență Sf. Andrei din Galați, Bacalbașa Nicolae la Centrul de Asistentă pentru Copilul cu Cerințe Educative Speciale. Cei 44 de copii cu nevoi speciale, îngrijiți sub conducerea doamnei Director Cezarină Coman au fost extraordinar de încântați când au simțit atenția și grija prin care li s-au oferit sacoșele pline cu alimente. Te simți împlinit să știi că îți poți permite să oferi acestor copii un zâmbet. De remarcat a fost emoția pe care Sorin Lăcătușu a prezentat-o. Acesta la rândul lui este tata și are un băiețel care din fericire a avut norocul de a se naște într-o familie reușită, iar acum din câte cunoaștem urmează să primească în dar un frățior sau o surioară. Astfel de campanii ar trebui să se desfășoare într-un număr cât mai mare și nu numai pentru centrele de copii cu nevoi speciale, ci și pentru alte centre din oraș.
Președintele Asociației pentru Galați a promis copiilor că va reveni în curând la ei și că pentru data viitoare a luat în calcul obținerea unei sponsorizări pentru reînnoirea mobilierului care în momentul de față se află în condiții nu prea plăcute. De când a avut loc lansarea Asociației pentru Galați se pare că atât Sorin Lăcătușu, președintele asociației, cât și alți oameni care lucrează voluntari în această asociație au făcut demersuri pentru a-și arăta interesul pe care îl poartă pentru oamenii care au nevoie de ajutor. Se sperăm că pe viitor vom fi invitați să participăm la cât mai multe campanii asemănătoare și de asemenea pentru cei care doresc să lucreze voluntari pentru Asociația pentru Galați sau să participe periodic sau ocazitional la diferitele manifestații care au loc în cadrul asociației o pot face înscriindu-se în baza de date aflată pe site-ul oficial al asociației: http://www.pentrugalati.ro sau pe facebook: Asociația pentru Galați.
Dăruiește din suflet pentru alte suflete, întotdeauna un zâmbet al unui străin care te privește în ochi și îți spune ”multumesc” valoareaza mai mult decât lucrurile oferite iar satisfacția că ai făcut un om fericit chiar și pentru câteva clipe este mult peste măsura așteptărilor tale.
Pe curând dragii mei! Vă invit să priviți fotografiile de la eveniment:

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

Reclame

Despre Ela Moineagu

Manager Imagine & Brand, ne lăudăm cu Revista Imagine & Brand, Agenția de P.R. si librăria Imagine & Brand. Blogăresc pe: blogulimaginesibrand.wordpress.com și administrez: www.imaginesibrand.ro. Organizez împreună cu echipa Imagine & Brand campanii umanitare și în curând lansăm ziarul online marca Imagine & Brand.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: