Campanie umanitară Imagine & Brand și Asociația pentru Galați – „Daruiește un zâmbet copiilor speciali”

Revista Imagine & Brand împreună cu Asociația pentru Galați, organizație care are drept scop sprijinirea tinerilor, copiilor, familiilor și vârstinicilor aflați în dificultate, se implică într-o nouă campanie umanitară. Evenimentul are loc la Centrul de Asistență pentru Copilul cu Cerințe Educative Speciale, Strada Blaj nr. 11 Galați, ce activează în scopul ajutorării acestor copii încă din 1999. Vă așteptăm miercuri, 11 aprilie, începând cu ora 12:00 să vă alăturați echipei noastre în speranța de a aduce un zâmbet pe chipul tinerilor cu nevoi speciale din acest centru.

Sunt 45 de sufelete ce se vor bucura de acest gest din partea noastră, oricât de mic ar fi el. Menționăm că oricine este invitat în cadrul acestei campanii iar orice ajutor din partea dumneavoastră pentru acești copii este mai mult decât binevenit. Pentru donații vă așteptăm cu mare drag la centrul mai sus menționat.

Persoana de contact

Sorina Micu, redactor Imagine & Brand

Tel: 0752 46 21 51

E-mail: sorinamicu@email.com

Reclame

Despre Sorina Micu

"About me" - cred că este topicul cel mai greu de abordat pentru mine! Ar fi prea multe de spus și prea puține în același timp! Cel mai important pentru voi, dragii mei care dați click în dreptul numelui meu, e faptul că vreau să fac parte din viața voastră zilnică prin articolele mele... Să vă fac să zâmbiți, să contemplați, să vă trag un semnal de alarmă, sau să facem haz de necazul nostru! Eu împreună cu minunata echipă din care fac parte, Imagine & Brand, vom încerca să fim suplimentul de presă de calitate de care aveți nevoie. Pupici! :)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: