De la ruși vin… radiațiile electromagnetice

De la ruşi venea odată ploaia. Această expresie s-a perimat. Mai nou, de la ruşi vin arme psihotronice. Vi se pare că totul sună a scenariu de film? Ţin să vă dezamăgesc spunându-vă că viaţa bate filmul, iar acest scenariu are toate şansele să se transforme în realitate. Vladimir Putin, a recunoscut public că Rusia testează o armă pe baza de radiaţii electromagnetice. Aceste arme ar ataca sistemul nervos central al oamenilor şi au ca scop folosirea împotriva oricărui duşman pe care l-ar avea Rusia. America, păzeşte-te!

Surse citate de Daily Mail, au afirmat că aceste arme vor fi perfecţionate şi vor deveni funcţionale undeva la sfârşitul acestui deceniu. Principiul pe care acestea funcţionează este similar celui pe baza căruia funcţionează cuptoarele cu microunde şi anume radiaţia electromagnetică. Potrivit unor surse, Putin a declarat: „Acest tip de arme este comparabil, ca efecte, cu armele nucleare, dar va fi mult mai acceptabil în termenii ideologiei politice şi militare”.

La rândul lui, ministrul Apărării, Anatoli Serdiukov a declarat că: „Dezvoltarea armamentului bazat pe principii psihice – arme cu energie directă, armament geofizic, arme genetice, arme psihotronice şi aşa mai departe – este un program care face parte dintr-un plan mai extins privind viitoarele armamente ale Rusiei, ce va fi finalizat până în 2020”.

Chiar dacă nu au fost date detalii clare despre această armă psihotronică, faptul că ruşii experimentează în domeniul armelor electromagnetice încă din anii ’50, nu este o noutate. Preşedintele rus, Vladimir Putin, este hotărât să îi întreacă de această dată pe americani. Flacăra violet vă aşteaptă!

Sursa: RTV.net

Anunțuri

Despre Ana-Maria Neagu

Să vă povestesc despre mine...îmi place să cred că sunt o persoană echilibrată, cel puţin că încerc să fiu. Îmi doresc să îmi completez bagajul de cunoştinţe continuu şi...Stop! Mă opresc înainte ca subiectivismul să pună stăpânire pe mine şi voi lăsa loc articolelor să îmi facă o caracterizare. În ceea ce priveşte năzuinţele, îmi doresc ca ceea ce scriu să fie pe placul vostru, iar atunci când mă accesaţi să fiţi siguri că veţi găsi informaţii care să vă satisfacă setea de actualitate.

  1. Am citit intr-o carte a lui Baleav despre impactul manipularii prin puterea gandului …

  2. rusia face asta din anii 60 – de ce oare sunt americanii atat de prosti? 🙂

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: