Rugby și Urși

În ciuda faptului că noi, cei de la Imagine & Brand, suntem pacifiști declarați, am hotărât să explorăm și să descoperim dacă avem sau nu valențe în sporturile practicate în echipă, cu un pic mai mult contact. Mă refer, desigur, la rugby. Numele echipei va fi Imagine & Brand & mai mult Brand. Sub ghidajul spiritual al expertului în tot ce ține de ezoteric dar și al nostru guru, Marius Vornicescu, sperăm să facem o figură frumoasă în primul nostru meci amical cu echipa de rugby Pătrex Plore, deși avem mari temeri că, măcar în domeniul acesta, ne-o vom lua pe coajă. Totuși, Marius va practica dansuri amerindiene, dansuri shamane africane, voodoo, sacrificii incașe și în ultima instanță: blesteme țigănești.

În altă ordine de idei, pot vinde ieftin un pont cititorilor noștri de blog: Revista Imagine & Brand va sponsoriza, începând cu luna aprilie, Echipa Românească de Bobslei cu Urși ce participă la campionatul mondial Bobsleigh Ursidae susținut în Alaska, SUA. Echipa are nevoie de toată susținerea noastră, a tuturor românilor, deoarece statul nu a putut aloca destule fonduri pentru a avea o șansă competitivă, și deci, echipa nu are cei mai eficienți urși, dispunând doar de ursii bruni specifici țării noastre. Alte state dispun de urși mult mai performanți precum SUA – Grizzly sau Groenlanda – Polari… Totuși se putea și mai rău: China – Panda sau Australia care din păcate nu dispune de urși în toată regulă și vor participa cu ursuleți koala. Hai România! RooooaaaaaRrrrrr!!!

Reclame

Despre Andrei Roman

Pot spune despre mine, cu maximă modestie și aroganță că sunt un tânăr obișnuit cu o inteligență neobișnuită, un aspect ciudat, o credință incatalogabilă, o ambiție nemărginită, o inimă enormă, un suflet pașnic, o filozofie echilibrată și echidistantă față de toate și toți. Cunosc multe dar incomparabil de puține comparativ cu ceea ce mi-aș dori să știu, infinit mai multe. Prețuiesc înțelepciunea, dreptatea, obiectivitatea față de adevărul acceptat de societate și subiectivitatea susținută până-n pânzele albe cu argumente valide, alese cu inteligență. Doresc iluminarea spirituală și, în același timp, raționament înpământat. Doresc și ofer iubirea semenilor, respectul, onoarea și prețuirea adevăratelor valori.

  1. am fost la Bucuresti sa cumpar costume pt jucatori :)))) pt fete am gasit doar tanga :))) Andrei ne-am scos

  2. Jonkys

    va doresc succes!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: