Romania’s Next Top (Super) Model

Cătălin Botezatu readuce zâmbetul pe fața multor doamne și domnișoare începând cu luna mai. Am deosebita plăcere să vă transmit că în România se va desfășura pentru prima oară un concurs de modeling plus size! În sfârșit lumea modei nu va fi dedicată exlusiv fotomodelelor ce poartă mărimea 32 sau 34, ci și femeilor oarecum normale și obișnuite ce au voie să între în acest concurs chiar și purtătoare de 42. Măsurile 90 60 90 și minim 1.70 înălțime pot fi date uitării!

Preselecțiile vor avea loc la Hotelul Plaza din Capitală și se poate prezenta orice persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani! Singura condiție ar fi ca modelele să nu prezinte nici urmă de operații estetice. Câștigătoarele castingului vor intra în semifinale și ulterior în finală, fiind supuse diferitelor probe de-a lungul concursului. Pe lângă probele tipice pentru un concurs de frumusețe, fetele vor fi nevoite să își arate talentul culinar și să dea dovadă de aptitudini casnice. Câștigătoarele vor avea șansa de a colabora cu lanțuri de magazine faimoase, vor apărea în spoturi publicitare și vor defila pentru diverse case de modă în New York Fashion Week – colecțiile toamnă iarnă 2012/2013.

Nu știm încă dacă se va face un show televizat, cum a fost în cazul „Romania’s Next Top Model” dar surse neoficiale ne-au declarat că formalitățile deja se fac, și mai mult decât atât, formatul stârnește interes și televiziunilor internaționale!

Participă și tu și demonstrează că indiferent de mărimea blugilor sau a cupei de la sutien, poți deveni model internațional. Succes!

Reclame

Despre Sorina Micu

"About me" - cred că este topicul cel mai greu de abordat pentru mine! Ar fi prea multe de spus și prea puține în același timp! Cel mai important pentru voi, dragii mei care dați click în dreptul numelui meu, e faptul că vreau să fac parte din viața voastră zilnică prin articolele mele... Să vă fac să zâmbiți, să contemplați, să vă trag un semnal de alarmă, sau să facem haz de necazul nostru! Eu împreună cu minunata echipă din care fac parte, Imagine & Brand, vom încerca să fim suplimentul de presă de calitate de care aveți nevoie. Pupici! :)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: