SENZAȚIONAL!!! CNA a decis închiderea postului TV al lui Diaconescu

Dragi români! Am o veste de importanță națională să vă dau. Nici nu știu cum să încep, cum să formulez ca nu cumva să înceapă careva să plângă în hohote la citirea veștii, așa că voi încerca să fiu delicată: astăzi este o zi neagră în istoria României. Știți postul de televiziune OTV, a lui Dan Diaconescu? Singurul post care luptă pentru drepturile românilor, pentru a stopa săracia, pentru a-i îndepărta de la putere pe toți cei care au jefuit acestă tară, într-un cuvânt pentru NOI. Ei bine OTV-ul, speranța din cutia Pandorei a României, își va înceta activitatea.

Potrivit Mediafax, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat mai multe emisiuni difuzate de OTV în noiembrie, decembrie 2011 și ianuarie 2012, pentru a vedea dacă televiziunea continuă să difuzeze publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, în afara campaniei electorale, fapt interzis de legislația audiovizualului. În urma analizei făcute, membrii CNA au decis că televiziunea a încălcat legea, făcând propagandă politică pentru PPDD și au aplicat cea mai dură sancțiune postului OTV și anume înjumătățirea licenței audiovizuale. 1 aprilie 2013 este data la care licenţa audiovizuală a OTV ar fi expirat, fapt pentru care decizia CNA face ca televiziunea lui Dan Diaconescu să mai poată emite până pe 28 septembrie 2012.

Vai de mine câtă mârșăvie pe capul oamenilor aceștia! Publicitate politică înseamnă să vrei binele națiunii, să te lupți, să te zbați ca peștele pe uscat pentru popor și ei așa să te răsplătească? Închizând mirificul post? Dar să știți că otevistul a reacționat față de această decizie și i-a acuzat pe cei de la CNA de partizanat politic, declarând că Narcisa Iorga e omul lui Traian Băsescu. Cu toate acestea, ca un iubitor de patrie și de națiune ce este, Dan Senzaționescu a hotărât să le mai dea o șansă membrilor Consiliului și i-a invitat să se alăture Partidul Poporului.

Lăsând gluma la o parte, personal nu pot decât să mă bucur pentru acestă decizie. Pe lânga faptul că nu va mai cretiniza lumea cu emisiunile lui, așa Domnu’ Dan va lua și el o pauză de la a mai spune aberații și a promite cai verzi pe pereți, câini cu covrigi în coadă și râuri de lapte și miere.

Dar sufletul meu de mamă nu mă lasă să nu mă gândesc la românii naivi care și-au pus speranțele în Senzational. Ce se vor face săracii români fără zero TV? Cine va mai lupta pentru ei? Cine le va mai spune cinstit ce se întâmplă în țara asta? Nu vă scoateți batistele încă! Nu plângeți! Fac un apel către popor: oameni buni nu ieșiți în stradă să protestați și să aruncați cu roșii. Dan Diaconescu va găsi puterea și tăria de a merge mai departe și va reveni într-o variantă și mai… senzațională!

Anunțuri

Despre Lili Nistor

Mă numesc Lili, am 20 de ani și sunt în zodia Taur...Glumesc! Pot spune despre mine că sunt o fire optimistă, veselă și deschisă, căreia îi plac lucrurile simple și bine făcute. În ceea ce privește munca mea la Imagine&Brand voi încerca să fiu imparțială, exceptând articolele în care îmi voi exprima opinia, critică uneori, despre o situație sau un eveniment. Îmi plac oamenii care au ceva de spus, deci părerile sau sugestiile voastre sunt oricând binevenite. :*

Un comentariu

  1. A mai fost inchis o data. Nu e o noutate pentru DD. Si… va „reinvia” precum pasarea ….. Phoenix:)))
    Cine ne va mai oferi atata „cretinism” in direct? Deja plang cu lacrimi de crocodil.Simt ca nu voi putea dormi in 28 septembrie. Nu… nu de grija altuia ci… intamplator e ziua mea:)))) de nastere. Deci… inca un motiv de a sarbatori.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: