Alexandru Gărdescu – fratele lui Puya – a murit

Fratele lui Puya, Alexandru Gărdescu, a fost găsit decedat de carabinieri în apartamentul său din Italia, constatându-se că a fost ucis de o supradoza de heroină. Acesta era în vârstă de 34 de ani și locuia de 2 ani în străinătate. Vestea a fost șocantă, nu numai pentru familie ci și pentru comunitatea de români din localitatea Falconara Marittima, din apropiere de Anconă. Potrivit unor surse din anturajul său, Alexandru lucra la un service auto, ca mecanic, și era foarte apreciat pentru munca sa. Sâmbătă nu a venit la serviciu, iar colegii l-au sunat îngrijorați și pentru că Alexandru nu a răspuns, au alertat poliția și așa au primit oribila veste.

Este enervant faptul că, după moartea cuiva, celebru sau mai puțin celebru, încep să curgă supozițiile gratuite. Așa că în unele surse din presă se spune că fratele lui Puya nu ar fi fost cunoscut drept un consumator de droguri, nici măcar de ocazie și prin urmare a fost ucis. Din alte surse aflăm că Alexandru Gărdescu figura de doi ani că toxicoman în evidențele autorităților italiene și că din cauza acestui viciu, soția îl părăsise, luând-o cu ea și pe fiica lor în vârstă de 11 ani.

Este o tragedie ce se întâmplă, dar din păcate lucrurile nu se mai pot schimba, indiferent de cauze și motive. Sincere condoleanțe!

Reclame

Despre Sorina Micu

"About me" - cred că este topicul cel mai greu de abordat pentru mine! Ar fi prea multe de spus și prea puține în același timp! Cel mai important pentru voi, dragii mei care dați click în dreptul numelui meu, e faptul că vreau să fac parte din viața voastră zilnică prin articolele mele... Să vă fac să zâmbiți, să contemplați, să vă trag un semnal de alarmă, sau să facem haz de necazul nostru! Eu împreună cu minunata echipă din care fac parte, Imagine & Brand, vom încerca să fim suplimentul de presă de calitate de care aveți nevoie. Pupici! :)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: