Ești îndrăgostită ca o varză murată de saramura ei

Nu îmi amintesc vreodată să fi fost îndrăgostită. Probabil că atunci când ești îndrăgostit te simți ca o varză murată. Nu faci nimic de folos toată ziua, te privești în oglindă de câteva ori pe minut, ești superficială cu vântul, cu ploaia, la tunete, la fulgere, cutremure și ești sensibilă la orice expresie ce te poate duce cu gândul la el. Spui că scrie mesaje superbe care îți ating acea coardă a inimii care te face să vibrezi, că este inteligent, că este frumos, că te poate face fericită. Ce naiba! Astea sunt tipice pentru orice femeie timp de câteva zile. După aceste zile începi să te contrazici: mesajele le scrie doar corect, asta nu înseamnă că sunt și frumoase, nu e inteligent dacă a terminat o facultate, a fi îngrijit nu înseamnă că ești și frumos și sub nici o formă nu înseamnă că te face fericită dacă știe glume bune la care rădeai ca gâsca doar pentru că erai îndrăgostită. Fetele se aprind mai repede decât băieții, dar entuziasmul lor se consumă mai repede decât un rezervor de E63AMG. Bărbații fac ei ce fac sau dacă nu fac ei nimic ai tu grijă să îi determini să treacă atât de ușor de la discreție și politețe la nesimțire și mitocănie încât să te miri cum a rezistat în compania ta până atunci fără să spună vro două de găti, sfinți și restul neamurilor tale.
Mereu avem nevoie să facem lucruri inutile și interzise pentru a ne simți speciali. Dintre toate plăcerile vieții, cele mai frumoase sunt cele care aparent sunt privite ca greșeli sau sunt nejustificabile în fața celorlalți. Numai tu poți să știi ce te-a determinat să faci asta! Așa este și atunci când ești îndrăgostit. Numai tu poți să știi ce are atât de special acea persoană de te face să te simți într-un final ca… o idioată.
Bărbații la care ne gândim se pot împarți în două clase: bărbați care ar trebui să ne placă, dar nu ne plac, și bărbați care nu au niciun motiv să ne placă, dar ne plac.
Dragostea are multe fețe: are față de prost, față de băiat cult, față de băiat care te ve venera toată viața, și alte multe fețe. În dragoste, ca în toate celelalte lucruri ale vieții, trebuie să iei o decizie. Eu decid să o las naibii!

Reclame

Despre Ela Moineagu

Manager Imagine & Brand, ne lăudăm cu Revista Imagine & Brand, Agenția de P.R. si librăria Imagine & Brand. Blogăresc pe: blogulimaginesibrand.wordpress.com și administrez: www.imaginesibrand.ro. Organizez împreună cu echipa Imagine & Brand campanii umanitare și în curând lansăm ziarul online marca Imagine & Brand.

 1. VictorCh

  Draguta exprimarea si interesanta interpretarea, dar nu tocmai corecta. Daca vrei sa gasesti un argument valabil pt asemanarea (oarecum fortata) facuta, gandeste-te ca in ambele cazuri primul subiect este patruns de cel de al doilea (atat persoana de dragoste cat si varza de saramura).

 2. hmmmm…trist si sinucigas articol mai Ela mai….un adevarat articol scris de cineva care nu a gustat dragostea, asta asa ca sa te citez. din punctul meu de vedere si cred ca si al milioanelor de indragostiti nu e adevarat ce ai scris si argumentele ar curge pe acest site pina s-ar bloca contul….:))) lasa ca te faci tu mare si o sa te indragostesti lulea…atunci sa te vad ce scrii…vad asta in globul de cristal :)) si stii ca eu nu ma insel…. pam pam

 3. OctavBox

  Tz tz tz….daca nu ai avut parte de acel fenomen de „indragosteala”, nu trebuie sa renunti la el 🙂 Si eu il astept candva 🙂

 4. Bravo….buna decizie, eu decid la fel!

 5. Alin Sau Heri Potar

  Felicitari Ela, bine zis si bine punctat.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: