Sex cu o salată de fructe

De ce își doresc bărbații să facă sex cu o salată de fructe când ei arată ca un morcov pălit?

Asocierea dintre o femeie și o salată de fructe nu a fost niciodată folosită pentru că evident nu au nici o legătură. Sau au? Femeile trebuie să aibă fundul rotund ca un pepene, trebuie să aibă sânii rotunzi ca două pomelo, trebuie să aibă buzele voluminoase ca niște prune și colorate pentru a atrage un bărbat. Și mai apoi trebuie să se comporte în pat ca o portocală: nu trebuie să fie acră, nu trebuie să fi nici prea dulce, nu trebuie să fie prea seacă, nici prea umedă, nu trebuie să fie de la frigider – te dor dinții, dar nici la temperatura camerei – spui că este „clocită”. Toată lumea adoră și mănâncă portocale. Dar numai unii bărbați adoră să facă sex cu o salată de fructe. Acele femei tunnate arată ca un coș cu fructe, disperate să găsească o banană coaptă la minte. Caută prin toate grădinile, prin toți copacii, dar cea ce nu știu ele, este de fapt că bananele cresc la înălțime. Ca să ajungi acolo sus nu ai nevoie de toate fructele pe care ori ți le-a dăruit natura, ori ți le-ai cumpărat singură. Și mai apoi după ce dai din coate și îți crăcănezi picioarele și le strângi în fiecare seară ca un exercițiu fizic, te gândești că cine a inventat sărutul sau sexul cu ochii închiși pentru că este mai pasional, ți-a dat de fapt șansa să te culci de fiecare dată cu altcineva. În mintea ta te-ai culcat deja cu zeci de bărbați dar în fiecare seară dormi lângă unul singur.

Stilul „hipopotam” sau denumit de restul „doggy style” pare singurul în care nu îi mai simți trupul sau respirația. Parfumul celui care te-a ținut mai devreme în brațe ți-a rămas încă pe mână și din când în când duci mâna la față, el își imaginează că de plăcere, tu îți imaginezi… pe altcineva. Doare când spun toate acestea, dar sunt multe femei, gen Monica, care în minutele, orele în care trebuia să facă sex cu fostul soț se simte de parcă ar fi în chinurile din iad. Sau mai rău, își strică viața sexuală pentru următoarele vieți în care se va reîncarna. La urma urmei cuvântul curvă nu merge conjugat și la masculin, poate pentru că nici n-are, iar când spui om te referi doar la bărbați: te caută un om! Știi sigur că este un bărbat! Ele sunt vinovate că trăiesc viața după cât costă și nu o trăiesc după cât simt. Cât despre ei, morcoveii în floarea celei de-a treia tinerețe, îmi faceți o scârbă atât de mare încât ar plânge și vasul toaletei dacă aș vomita.

Folosim poziția „doggy-style” dar avem comportament uman? Cum vine asta? Animalele fac sex când simt nevoia cu cine simt nevoia iar mai apoi nu se mai caută în următoarea lună „de calduri”. Oamenii au sentimente, au rațiune, au vicii… cu cât mă gândesc mai mult la mine ca om, cu atât îmi doresc mai mult să fiu un animal. Știu! Probabil dintre cei care mă cunosc spun că un animal este prea puțin pentru mine. 🙂

Pe curând!

Reclame

Despre Ela Moineagu

Manager Imagine & Brand, ne lăudăm cu Revista Imagine & Brand, Agenția de P.R. si librăria Imagine & Brand. Blogăresc pe: blogulimaginesibrand.wordpress.com și administrez: www.imaginesibrand.ro. Organizez împreună cu echipa Imagine & Brand campanii umanitare și în curând lansăm ziarul online marca Imagine & Brand.

Un comentariu

  1. Si aici ai pus punctul pe „i”! Felicitari!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: