Uitaţi de poşete şi pantofi, siliconul este cel mai „trendy” accesoriu feminin!

Nu poţi nega că microbul silicoanelor nu te-a contaminat şi pe tine. Oriunde priveşti vezi femei care îşi etalează busturile proaspăt ajustate. Poftim? Zici că nu am dreptate? Aruncă atunci o privire pe orice post Tv şi vei vedea că de la duduia care prezintă meteo, până la nu ştiu ce vedetă care vine mândră în vreo emisiune de la 6 fără un sfert, toate au implanturi mamare.

Siliconul a devenit un accesoriu, la fel ca geanta, pantofii şi brăţările. Vrei să fii cool şi nu te mai satisfac clasicele accesorii mai sus menţionate? Atunci du-te fuguţa la un chirurg estetician şi comandă-ţi o pereche de sâni noi. Trecem cu vedere costurile destul de piperate sau scandalul silicoanelor PIP produse de francezii de la Poly Implants Prothesis. Cercetătorii au descoperit că acestea se rup foarte uşor şi conţin un procent mare de aditivi toxici, care nu sunt compatibili cu corpul uman. Protezele PIP sunt printre cele mai ieftine şi populare din lume. În România nu se ştie câte femei au apelat la aceste tipuri de implanturi. Româncele noastre sunt mult mai interesate de costuri, decât de calitatea acestora. Vorba românului: „mult şi prost”…sau cum era de fapt?

Înainte de a te hotărî să îţi ajustezi bustul ar trebui să ştii câteva dintre riscurile la care te supui. Postoperator, durerea şi inflamaţiile sunt la ordinea zilei, cel puţin pentru o scurtă perioadă. Dar ce nu fac femeile pentru frumuseţe? Pe lângă acestea, apar modificări ale sensibilităţii areolei şi mamelonului care dispar abia după 6 săptămâni. După operaţie, pericolul de infecţie este foarte ridicat şi de aceea se prescriu antibiotice. Dacă acestea nu dau rezultate, se poate scoate implantul din „buzunarul” făcut, se spală locul şi se reaşază implantul la locul lui sau se scoate implantul, se aşteaptă câteva săptămâni şi apoi se repune în locul lui. Sună destul de cool, nu? Dar toate acestea pălesc prin comparaţie atunci când menţionăm faptul că implanturile cresc riscul de cancer la sân. Unde mai pui că dacă alăptezi având silicoane, ai toate şansele să îţi îmbolnăveşti copilul de cancer. Britanica Lucy Petagine neştiind că avea implanturile rupte, şi-a alăptat fetiţa, iar la numai 1 an şi jumătate aceasta a fost diagnosticată cu cancer. Medicii nu exclud posibilitatea că boala fetiţei să fi fost declanşată de implanturile degradate.

Într-adevăr un bust generos atrage, dar cum poate oare plasticul să fie sexy?! Ar fi mult mai ok să ne transformăm în nişte păpuşi gonflabile, astfel am elimina chinul implanturilor, al Botoxului, colagenului s.a.m.d. Vă lansez o provocare: haideţi să ne gândim mai bine la ce înseamnă sexy cu adevărat şi la ce înseamnă artificial.

Anunțuri

Despre Ana-Maria Neagu

Să vă povestesc despre mine...îmi place să cred că sunt o persoană echilibrată, cel puţin că încerc să fiu. Îmi doresc să îmi completez bagajul de cunoştinţe continuu şi...Stop! Mă opresc înainte ca subiectivismul să pună stăpânire pe mine şi voi lăsa loc articolelor să îmi facă o caracterizare. În ceea ce priveşte năzuinţele, îmi doresc ca ceea ce scriu să fie pe placul vostru, iar atunci când mă accesaţi să fiţi siguri că veţi găsi informaţii care să vă satisfacă setea de actualitate.

  1. prefera silicoanele doar aceea care sunt obisnuiti cu femei gonflabile 😉

  2. Ce mai conteaza un cancer .. cand poti sa pui mana pe un Tiriac , un Mr Pink sau altii plini de bani.. Acest secol e al sexului , mai precis . .. video-uri cu scene de sex ale vedetelor sau ale asa zisielor vedete .. (aici ma refer la vedetele din Romania ). Si cum orice barbat ii place un bust generos .. televiziunile se ingramadesc sa ofere aceste placeri telespectatorilor si uite asa emisiuni gen un show pacatos sau cel de la kanal d au un succes mai mare decat inteligenta tutoror celor care produc emisiunile. In conclunzie .tre sa ne obisnuim cu „moda„ silicoanelor ca va mai dura ceva pana vor deveni istorie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: