Guns N’ Roses din nou in România!

Este o formație americană de hard rock, formată în Los Angeles, California 1985 având vândute un număr estimat la 150 milioane albume în lume. Stilul muzical a fost dominat de influențe hard rock și heavy metal. În timp ce glam metalul se bucură de o atenție mult mai sporită din partea caselor de discuri, Guns N’ Roses prezentau o direcție muzicală mult mai diferită, lucru apreciat e către fani și critici. Succesul mondial l-au avut în perioada 1988-1993. Cu Appetite for Destruction din 1987, trupă a atins apogeul, albumul fiind vândut în peste 25 milioane de copii în lume și a ajuns locul 1 în SUA după apariție. Guns N Roses este considerat a fi un exemplu de longevitate in istoria rockului.

Membri: Axl Rose, Dizzy Reed, Tommy Stinson, Chris Pitman, Bryan Mantia, Richard Fortus, Bumblefoot, Frank Ferrer

Foști membri: Tracii Guns, Ole Beich, Izzy Strandlin, Rob Gardner, Duff McKagan, Steven Adler, Slash

Discografie:

  • 1986 – Live ?!*@ Like A Suicide
  • 1987 – Appetite For Destruction
  • 1988 – G N’ R Lies
  • 1991 – Use Your Illusion I
  • 1991 – Use Your Illusion II
  • 1993 – The Spaghetti Incident?
  • 2008 – Chinese Democracy

Chiar dacă trupa are momentan alți membri, cei cinci artiști ai formulei clasice Guns N Roses vor urca pe scenă în cadrul ceremoniei Rock And Roll Hall Of Fame din data de 14 aprilie. Axl Rose îi va avea alături pe Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan și Steven Adler – formulă în care a fost înregistrat Appetite For Destruction.

Guns N’ Roses vor concerta la festivalul Rock the City 2012, care va avea loc la Complexul Romexpo din Bucureşti, în perioada 29 iunie – 1 iulie 2012. Axl Rose şi colegii săi de trupă au cucerit publicul din întreaga lume cu piese celebre precum „November rain“, „Welcome to the jungle“, „Sweet child o’ mine” sau „Don’t cry“ prin care au cstigat numeroase pemii de-a lungul anilor.

Aici aveți o listă în care puteți găsi locațiile din Europa unde vor susține concerte cei de la Guns N’ Roses.

Reclame

Despre Sorina Micu

"About me" - cred că este topicul cel mai greu de abordat pentru mine! Ar fi prea multe de spus și prea puține în același timp! Cel mai important pentru voi, dragii mei care dați click în dreptul numelui meu, e faptul că vreau să fac parte din viața voastră zilnică prin articolele mele... Să vă fac să zâmbiți, să contemplați, să vă trag un semnal de alarmă, sau să facem haz de necazul nostru! Eu împreună cu minunata echipă din care fac parte, Imagine & Brand, vom încerca să fim suplimentul de presă de calitate de care aveți nevoie. Pupici! :)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: