Meciul Oțelul – Vaslui de o importanță majoră pentru Dorinel Munteanu

Astăzi la conferința de presă Dorinel Munteanu a declarat că meciul de joi are o importantă majoră pentru Oțelul Galați.

Importanţa jocului cu FC Vaslui este enormă. Meciul este unul extrem de important pentru club, pentru Galaţi, pentru toţi oamenii din oraş, dar mai ales pentru această echipă despre care s-a spus că este blazată şi că nu mai surprinde pe nimeni. Împreună cu echipa, sper să trecem peste ce s-a întâmplat la ultima partidă, mai ales că ne aşteaptă un meci atât de important. Nu trăiesc din istorie, din rezultatele pe care le-am făcut la Galaţi, dar această istorie trebuie respectată. Acest meci este foarte important şi pentru mine – Dorinel Munteanu

În momentul de față Oțelul se clasează pe locul 6 după Vaslui, Oțelul cu 32 de puncte și 6 înfrângeri și Vaslui cu 36 de puncte și tot 6 înfrângeri, clasamentul fiind: 1. Dinamo cu 44 de puncte, 2. CFR Cluj cu 43, 3. Rapid cu 41, 4. Steaua cu 38, 5. Vaslui cu 36 și Oțelul cu 32 de puncte.
Să sperăm că egalitatea înfrângerilor dintre Oțelul și Vaslui se va diferenția cu un succes al Oțelului Galați după meciul de joi.
Comform site-ului oficial al Oțelului Galați http://www.oțelul-galați.ro prețurile biletelor pentru meciul de joi (ora 21.30, stadionul Oțelul), FC Oțelul Galați – FC Vaslui, din sferturile de finală ale Cupei României Timișoreana, sunt următoarele: tribuna I – 20 lei, tribuna a II-a – 15 lei și peluze – 10 lei.

Până la meciul de joi suporterii pot răsfoi revista oficială a echipei Oțelul care a fost lansată luna aceasta. Revista care are 28 de pagini color am procurat-o imediat după lansare de la stadion și pot să spun că mi-a plăcut atât ideea de a lansa o revistă cât și prezentarea ei.
Îi dorim mult succes Oțelului în următoarele meciuri și de asemenea ne vom aminti cu toții ziua în care pe străzile din Galați s-a sărbătorit cel mai mult așteptat succes al Oțelului: Oțelul Galați devenea campioana României.

Anunțuri

Despre Ela Moineagu

Manager Imagine & Brand, ne lăudăm cu Revista Imagine & Brand, Agenția de P.R. si librăria Imagine & Brand. Blogăresc pe: blogulimaginesibrand.wordpress.com și administrez: www.imaginesibrand.ro. Organizez împreună cu echipa Imagine & Brand campanii umanitare și în curând lansăm ziarul online marca Imagine & Brand.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: