Casa Presei a lansat o melodie nouă

Plurivalentul jurnalist Robert Turcescu alături de Gabriel Basarabescu, Alina Crișan, Radu Cartianu, George Vila și Dan Teodorescu au format în septembrie 2011 formația Casa Presei. Încă de pe atunci au lansat primul lor single „Ce-mi pasă mie” iar aseară la un post privat au lansat în prima audiție cel mai nou single „Televizorul”. Robert Turcescu, vocea formației a declarat că unii din ei au terminat Conservatorul și sunt jurnaliști deci nu sunt profesioniști în domeniul muzicii dar nici amatori, fiecare studiind în decursul timpului câte un instrument muzical. Cei șase au mai promis că în următorul an vor lansa un album cu cel puțin 7 piese ce nu vor fi cântate de aceștia niciodată la evenimente de genul nunților, botezurilor sau zilelor de naștere (denumite „petreceri private”) și nici în cazul evenimentelor susținute pe banii statului. În schimb formația va presta în această seară în Joy Pub.
Nouă, celor din redacție, ne place foarte mult stilul acestei noi formații ce adoptă un stil românesc de soft rock. Abia așteptăm noile lor piese și le urăm succes în tot ceea ce și-au propus. Mai jos puteți asculta prima lor piesă „Ce-mi pasă mie”.

Reclame

Despre Ela Moineagu

Manager Imagine & Brand, ne lăudăm cu Revista Imagine & Brand, Agenția de P.R. si librăria Imagine & Brand. Blogăresc pe: blogulimaginesibrand.wordpress.com și administrez: www.imaginesibrand.ro. Organizez împreună cu echipa Imagine & Brand campanii umanitare și în curând lansăm ziarul online marca Imagine & Brand.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: