Noul Ferrari F620 GT

Noul Ferrari F620 GT va arăta ca în fotografia de mai sus conform surselor de la autoblog.com și gtspirit.com. Spectaculosul monstru cu motor V12 în față ce va avea o capacitate cilindrică de 6.3 litri și 740 cai putere va fi continuat cu o cutie de tip DSG, cel mai probabil, iar aceasta la rândul său va pune puterea pe asfalt cu ajutorul transmisiei spate, în stilul pur, tradiționalist, Ferrari. Se așteaptă plafonarea motorului la 8 700 rpm dar și o accelerație până la 100 km/h de până în 3 secunde. De asemenea se așteaptă să fie mai ușoară, mai coborâtă și mai scurtă decât modelul 599 pe care îl înlocuiește.
Abia așteptăm lansarea oficială ce va avea loc în câteva zile.

Anunțuri

Despre Andrei Roman

Pot spune despre mine, cu maximă modestie și aroganță că sunt un tânăr obișnuit cu o inteligență neobișnuită, un aspect ciudat, o credință incatalogabilă, o ambiție nemărginită, o inimă enormă, un suflet pașnic, o filozofie echilibrată și echidistantă față de toate și toți. Cunosc multe dar incomparabil de puține comparativ cu ceea ce mi-aș dori să știu, infinit mai multe. Prețuiesc înțelepciunea, dreptatea, obiectivitatea față de adevărul acceptat de societate și subiectivitatea susținută până-n pânzele albe cu argumente valide, alese cu inteligență. Doresc iluminarea spirituală și, în același timp, raționament înpământat. Doresc și ofer iubirea semenilor, respectul, onoarea și prețuirea adevăratelor valori.

  1. daca era rosu imi placea :))

  2. Andrei

    Mda din pozele de mai sus seamana leit cu un Aston Martin One-77…Ramane de vazut si cat va fi pretul

    • Andrei Roman

      Ai dreptate dar cu siguranta nu va costa un milion de lire sterline, cu siguranta nu se va produce in doar 77 de bucati si cu siguranta va fi mai tare in toate aspectele ca un One-77! 🙂

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: