Starul Lunii – Concurs

Recunoaștem că, lună de lună, într-o manieră subiectivă, am ales starurile preferate ale echipei Imagine & Brand și am scris câte ceva despre ele. Începând cu Martie, oferim posibilitatea ca voi, cititorii noștri dragi, să alegeți între cele 5 vedete de mai jos, alese tot într-o manieră subiectivă :). Susținându-ți vedeta poți câștiga diverse ceaiuri de la Tea World.

Atenție! Sistemul Poll Daddy  nu ne permite să vedem cine și ce a votat. Deci va trebui să și motivați în câteva cuvinte alegerea făcută în comentarii. Nu vă speriați că puteți da, foarte ușor, log in cu facebook. Cea mai convingătoare opinie va fi premiată!

Reclame

Despre Andrei Roman

Pot spune despre mine, cu maximă modestie și aroganță că sunt un tânăr obișnuit cu o inteligență neobișnuită, un aspect ciudat, o credință incatalogabilă, o ambiție nemărginită, o inimă enormă, un suflet pașnic, o filozofie echilibrată și echidistantă față de toate și toți. Cunosc multe dar incomparabil de puține comparativ cu ceea ce mi-aș dori să știu, infinit mai multe. Prețuiesc înțelepciunea, dreptatea, obiectivitatea față de adevărul acceptat de societate și subiectivitatea susținută până-n pânzele albe cu argumente valide, alese cu inteligență. Doresc iluminarea spirituală și, în același timp, raționament înpământat. Doresc și ofer iubirea semenilor, respectul, onoarea și prețuirea adevăratelor valori.

  1. Angelina Jolie.Desemnata de nenumarate ori cea mai sexy si cea mai frumoasa femeie din lume, captand atentia tuturor prin atitudinea ei de femeie fatala, este de asemenea si una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood

  2. incaunipocrit

    Reblogged this on The Blogspaper.

  3. Nicoleta

    Nicolas Cage.Unul din cei mai buni actori ai Hollywoodului, actorul care a trecut prin toate tipurile de perosnaj.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: