Campania umanitară nr. 4 desfășurată de Imagine & Brand

Sâmbătă pe data de 4 februarie 2012 Imagine & Brand a susținut grupul de copii Tinere Talente din Galați în campania Dă Aripi unui Înger, campanie pentru susținerea financiară a Laurei, fetița de clasa a V-a, bolnavă de hipersomnie. Spectacolul caritabil a fost organizat și desfășurat în sala de spectacole a Clubului Studenților din Galați. Pentru acest spectacol copiii de la grupul Tinere Talente s-au pregătit cu dans, muzică, prezentări de modă și bineînțeles mult curaj. Ne-au demonstrat că se poate și că și cei mici pot face lucruri mari.

Imagine & Brand alături de colaboratorii echipei, Florăria OK din Galați și alți prieteni ai companiei Imagine & Brand au susținut financiar, moral, dar și fizic campania. Prezentatorii spectacolului au fost Ela Moineagu, manager Imagine & Brand și șeful Ligii Studenților Danubius, Sorin Lăcătușu. Printre alți susținători ai campanie trebuie remarcată și casa de modă Gabriel’s Fashion care ne-a prezentat o superbă colecție de rochii de seară puse la dispoziție pentru acest scop. Purtătoarele acestor rochii de seară au fost fetele și băieții din grupul Tinere talente, copii extraordinari care au meritat aplauzele sincere ale publicului. Sala de spectacol a fost plină și indiferent dacă a existat o pană de curent din vina vremii, publicul a rămas în sală până la sfârșitul spectacolul, asta bineînțeles după ce lumina a revenit. S-au făcut remarcați Gavrilă Mariana, Grigoriu George și Bărbuță Anca, copii talentați care au cântat melodii ale formațiilor românești de muzică ușoară. De admirat sunt și multe aplauze și pentru hora românească și dansul țigănesc susținut de grupul de inițiativă Tinere talente. Felicitări copii! Vă mulțumesc și eu tuturor care au fost prezenți în această seară de sâmbătă la eveniment dar și celor care nu au putut veni dar au ținut să doneze în cont câte un ajutor. Se spune că nu ne naștem oameni ci devenim oameni și devenim cu adevărat oameni atunci când am învățat să iubim semenii ca pe noi înșine. Îi datorăm Laurei recunoștința noastră pentru că ne-a ajutat să dovedim că putem fi solidari, deschiși, că ne păsa!

Pentru cei care vor să facă donații:
CONT:
TITULAR CONT: PARASCHIV MIHĂIȚĂ
BANCA: BCR
SUCURSALA: GALAȚI
RO 17 RNCB 07 07 11 94 73 48 00 01
Autor: Ela Moineagu

Anunțuri

Despre Ela Moineagu

Manager Imagine & Brand, ne lăudăm cu Revista Imagine & Brand, Agenția de P.R. si librăria Imagine & Brand. Blogăresc pe: blogulimaginesibrand.wordpress.com și administrez: www.imaginesibrand.ro. Organizez împreună cu echipa Imagine & Brand campanii umanitare și în curând lansăm ziarul online marca Imagine & Brand.

Un comentariu

  1. Ce frumos!!!!!!!!Multumesc pentru postare >:D:D<

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: