Discursul Președintelui ciumpalacilor români

Știți acele poze în care toți privesc la obiectiv și numai unul se uită după avioane? Ei, cam așa arată acum imaginea României în Europa. Toții privim către un obiectv: demisia lui Băsescu iar lui îi zboară avioanele prin cap.
Mă simt abuzată de guvern, de președintele României. Suntem ținuți  toți cu forța sub pantoful lăcuit al lui Băsescu.


Am așteptat aproape o săptămână ,de la prima zi de manifestare, să vedem mutra președintelui. Și i-am văzut-o. Nouă ciumpalacilor anti-basiști ni s-a umplut sufletul de bucurie, atâta emoție cât am strâns în noi cu gândul că vom fi mari vedete și speram ca presedinteleRomaniei Traian Băsescu o să vorbească despre noi! Ei pe dracu! A tăcut de parcă am fi băut cu toții cerneală invizibilă. La conferința de presă, prima și singura după proteste, ne-a înșirat plimbările lui în Ankara și ne-a îndemnat să megem în Italia la căpșuni, că de’, oamenilor, s-a ridicat restricția de muncă a românilor impusă cu ceva timp în urmă de către statul italian.
Pentru mine este clar: cu banii de la stat nu îmi pot cumpăra nici un sirop de tuse ca să pot zbiera cât vreau: RUȘINE TOVARĂȘE! În timpul alegerilor primeam din toate părțile, ba un mic, ba o bericică, ba un ceai, acum prieteni, dacă vreți un ceai în Piața Universității pe durata manifestărilor duceți-vă acasă și vi-l fierbeți, că PDL-ul nu are în buget calculat și protestele ci doar campaniile electorale. Dragi huligani și ciumpalatici PDL-iști (apropos, cuvintele sunt împrumutate de la domniile voastre) vă dau un sfat, nu mai cheltuiți banii pe campanii electorale că nu vă mai votați nici voi între voi, păstrați-i la saltea că dacă la alegeri anticipate sau nu, iese majoritar USL-ul cred că nici în istoria României nu o să se mai menționeze despre voi.
Ți-am dat 8 zile șanse să ne vorbești și când într-un final, după o dușcă de curaj ai apărut la conferință, te-ai făcut de râs marinerule (…Dl Goe al României), să vi tu să ne mănânci ce ne-ai mâncat ani întregi? Rahat!
Dacă exista demnitate, nu vedeam ignoranță, dacă exista speranță nu vedeam sărăcia și dacă erai om știai să te comporți ca unul. Fără cuvinte… Ne va fi rușine să le spunem nepoților cum am trăi, să le explicăm istoria și cum ne-am lăsat orbiți de visul reformei băsiste.

Anunțuri

Despre Ela Moineagu

Manager Imagine & Brand, ne lăudăm cu Revista Imagine & Brand, Agenția de P.R. si librăria Imagine & Brand. Blogăresc pe: blogulimaginesibrand.wordpress.com și administrez: www.imaginesibrand.ro. Organizez împreună cu echipa Imagine & Brand campanii umanitare și în curând lansăm ziarul online marca Imagine & Brand.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: