Matthew Bellamy

Matthew James Bellamy este un muzician și compozitor cunoscut ca fiind imaginea și vocea din formația de rock alternativ, Muse. Stilul nonconformist, talentul de a cânta extraordinar din voce, chitară și pian, pe lângă abilitatea fenomenală a acestuia de a crea una din cele mai tari atmosfere live (dacă nu mă credeți, căutați pe youtube: „Muse in Wembley”), au ridicat Muse în topul Billboard în numeroase ocazii. Pe lângă prestațiile live extraordinare, Muse, în scurta lor existență din 1994 până în prezent, au scos cinci albume de studio: „Showbiz” (1999), „Origin of symmetry” (2001), „Absolution” (2003), „Black Holes and Revelations” (2006) și „The Resistance” (2009). În tot acest timp formația a câștigat 5 MTV Europe Music Awards, 5 Q Awards, 8 NME Awards, 2 BRIT Awards, un MTV Video Music Award, 4 Kerrag! Awards și un American Music Award.

Au mai fost nominalizați și la 3 Grammy Awards, din care au câștigat Best Rock Album cu „The Resistance”. Omul care a făcut totul posibil, Matthew Bellamy, a beneficiat întotdeauna de talentul moștenit de la tatăl său care a cântat pentru formația pop The Tornados și care l-a susținut mereu, necondiționat. La frageda vârstă de 6 ani, Matt s-a apucat să cânte la pian iar peste încă 8 ani la chitară. În prezent, cântă la chitare proiectate de el însuși și Hugh Mason,€“ inspirate de chitara clasică a lui Jimi Hendrix.Muzica nu mai este singurul lucru important din viața lui Matt. În primăvara anului 2010, forma un cuplu cu Kate Hudson. În ianuarie 2011, anunță că este insărcinată iar pe 27 aprilie anunță public logodirea lor. Pe 9 iulie 2011, apare în lume Bingham „Bing” Hawn Bellamy, copilul celor două staruri. Rămâne de văzut cât de bine amestecat este cocktailul de talente muzicale și actoricești.

Reclame

Despre Andrei Roman

Pot spune despre mine, cu maximă modestie și aroganță că sunt un tânăr obișnuit cu o inteligență neobișnuită, un aspect ciudat, o credință incatalogabilă, o ambiție nemărginită, o inimă enormă, un suflet pașnic, o filozofie echilibrată și echidistantă față de toate și toți. Cunosc multe dar incomparabil de puține comparativ cu ceea ce mi-aș dori să știu, infinit mai multe. Prețuiesc înțelepciunea, dreptatea, obiectivitatea față de adevărul acceptat de societate și subiectivitatea susținută până-n pânzele albe cu argumente valide, alese cu inteligență. Doresc iluminarea spirituală și, în același timp, raționament înpământat. Doresc și ofer iubirea semenilor, respectul, onoarea și prețuirea adevăratelor valori.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: