Imagine & Brand

Imagine& Brand. Două cuvinte din lumi diferite, din culturi şi limbi care nu au prea multe în comun. Fiecare îşi poartă propria forţă. Impun o anume reverenţă în faţa ideii de performanţă. Şi de stil. Pentru că la noi este un must-have. Ne-am propus să nu facem rabat nici de calitate. Deh, suntem profesionişti şi nu avem false modestii. Tocmai de aceea vă propunem în proaspătul nostru blog, Imagine & Brand, să parcurgeţi cu lentoarea unei dimineţi de duminică articole care-şi trăiesc cu îndrăzneală propria poveste.
Around the world întâlnim Faboulos Food, având mereu în minte Dominaţia Imaginilor. Şi cum suntem pasionaţi de tot ce se înscrie în noile trenduri, vă lasăm în compania rubricii Fashion Addicted pentru a descoperi noi dimensiuni ale ideii de ,,glamour“.  Let’s talk about Despre bărbaţi, cu dragoste, iată două rubrici destul de obraznice pentru a nu fi recomandate spre citire. După întâlnirea cu Smart Choice, imediat dăm peste chestii ceva mai riguroase, Techno şi Car of the month, care vă vor purta prin lumea dominată de formule, motoare şi forme futuriste care prind viaţă în marile uzine. Am ales pentru rubrica Star să vorbim despre o artistă care a şocat destul de multă lume prin unicitatea vocii, a textelor şi a apariţiilor scenice. Amy Whinehouse este numele ei şi nouă ne place forever, aşa că daţi play şi apăsaţi uşor pedala de acceleraţie. Nu puteam da ok primului număr fără sa-i avem de partea noastră şi pe iubitorii de animale de companie, aşa că nu lipsesc informaţii nici despre Cats, nici despre Doggy Dog Life.                     Autor: Oana Drăgănescu

Anunțuri

Despre Ela Moineagu

Manager Imagine & Brand, ne lăudăm cu Revista Imagine & Brand, Agenția de P.R. si librăria Imagine & Brand. Blogăresc pe: blogulimaginesibrand.wordpress.com și administrez: www.imaginesibrand.ro. Organizez împreună cu echipa Imagine & Brand campanii umanitare și în curând lansăm ziarul online marca Imagine & Brand.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: